LOADING

SEO Usluge koje mi vrsimo su sledece:

 

On Site Optimizacija:

On site optimizacija predstavlja ono što radite na samom sajtu, poput optimizacije alt teksta na slikama, optimizacije socijalnih linkova, optimizacije svih stranica na vašem sajtu, a sve u cilju što boljeg pozicioniranja na pretraživačima. Svako ko se bavi ovom stranom internet marketinga će vam reći da je ovo jedan od najbitnij elemanta SEO optimizacije.

Off Site Optimizacija:

Off sajt optimizacija je sve ono što izlazi iz okvira vašeg sajta. Koliko ste prisutni na internetu, tj. u kojoj mjeri se vaše ime spominje u online zajednici, koji od sajtova linkuje ka vama, da li se pojavljuju komentari ili neki drugi vidovi upotrebe imena vašeg sajta, koliko ste prisutni na “manje važnim” pretraživačima…i još mnogo toga predstavlja off site otimizaciju.

Izgradnja Backlinkova

SEO se mjenja iz dana u dan i faktori koji utiči na rejting se često mjenjaju. Ali ono što od samog početka predstavlja jedan od važnih faktora za pozicioniranje na pretraživačima su backlinkovi.

Sta su to backlinkovi? Jednostavno rečeno, to su linkovi sa drugih sajtova ka vama. Ukoliko google sajt koji linkuje ka vama posmatra kao “prijateljski” tj. nije spamerski, onda je to velika prednost. Ukoliko sajtovi sa reputacijom linkuju ka vama to će google znati cijeniti prilikom pozicioniranja.

Ovo su samo neke od SEO usluga koje nudimo. Ukoliko ste našli nešto interesantno u gore napisanom kontaktirajte nas i sve će vam nakon kratkog vremena biti znatno jasnije.

Hvala na ukazanom vremenu.